Despre noi

De ce să ne alegi pe noi?!

Calitate icon
Calitate

IUCOSOFT oferă servicii și produse IT doar de calitate.

Servicii Constante icon
Servicii Constante

Oferim servicii constante, calitative clienților noștri în domeniul utilizării inteligente, raționale, înalt morale și culturale a tehnologiilor informaționale moderne avansate.

Încredere icon
Încredere

Lucrăm pentru clienții noștri ca pentru sine, fapt ce generează încredere și înțelegere în relațiile de afaceri.

Instruire Eficientă icon
Instruire Eficientă

Mărim numărul de oameni împliniți, mulțumiți de realizările proprii, atinse ca rezultat a cunoștințelor profunde, obținute în urma serviciilor de instruire oferite de noi.

În pas cu Tehnologiile icon
În pas cu Tehnologiile

Permanent în pas cu cele mai noi tehnologii, pe care le aplicăm în proiectele dezvoltate și le încardrăm în orele de instruire.

Aplicații Inteligente icon
Aplicații Inteligente

Dezvoltăm applicații software inteligente (web sau mobile) cu tehnologii avansate Java, care să corespundă necesităților afacerii dumneavoastră.

Flexibilitate icon
Flexibilitate

Adaptăm programul de studii conform necesităților firmelor angajatoare, astfel încât dumneavoastră să primiți cele mai relevante cunoștințe.

Profesionalismul icon
Profesionalismul

Profesionalismul nostru se bazează pe educația continuă a fiecăruia din noi, pe comunicarea și atitudinea pozitivă, acestea fiind cheia succesului în afaceri.

Inteligență și bunăvoință icon
Inteligență și bunăvoință

Inteligența, bunăvoința, onestitatea sunt caracteristici pe care le oferim clienților noștri. Muncind cu sârguință la proiectele clientului așteptăm ca răspuns aprecieri demonstrate și atitudini pozitive.

IUCOSOFT

IUCOSOFT creat din 2011 pentru a oferi posibilitate doritorilor de a studia programarea Java, de a deveni un bun specialist în domeniul IT: programator, tester, devops, project manager etc. Mai mult de 300 de persoane au obținut un post de lucru în domeniul IT, după ce au urmat cursurile la IUCOSOFT. Din 2019 IUCOSOFT a lansat cursuri specializate de programare Java și pentru elevi. Începând chiar din clasa a 5-a, elevii de gimnaziu, au avut și au în continuare posibilitatea de a studia programarea Java, astfel ca la finalizarea liceului să obțină și cunoștințele necesare unui profesionist la etapa angajării sale, în domeniul IT. Peste 100 de elevi deja au început studiile la IUCOSOFT!

Pe lângă cursurile comerciale, IUCOSOFT organizează și evenimente educative gratuite, cum ar fi: webinare, lecții demonstrative, tabăra de vară de IT, la ultima au participat peste 250 elevi din toată Moldova. 

Mai mulți studenți, de succes, au lucrat sau lucrează în calitate de programatori Java la realizarea proiectelor comerciale. Unii dintre ei au fost selectați în calitate de traineri pentru cursurile IUCOSOFT.

Realizarea proiectelor comerciale pentru clienți din Moldova și de peste hotare este o altă activitate de bază a grupului IUCOSOFT. 

IUCOSOFT