Tabăra de vară IT IUCOSOFT 2022

Tabăra de vară IT IUCOSOFT
  CURSUL S-A ÎNCEPUT LA 20-06-2022

Hai să ne cunoști!

Suntem ghidul tău în calea spre IT, la orice vârstă începând chiar de la 12 ani.

 • Ești părinte și vrei să-i oferi șansa copilului tău să fie pregătit de viitorul plin de IT?
 • Ești elev și vrei să descoperi IT-ul, programarea și să creezi aplicații interesante?
După completarea formularului te vom contacta, conform graficului de lucru, pentru a-ți oferi informații personalizate.

Informații despre curs:

 • Data începerii 20-06-2022
 • Data finalizării 01-07-2022
 • Luni, Vineri 10:00 - 13:00 (include și pauze)
 • 15 lecții
 • 40 ore

 • Prețul 600 MDL

 • Categoria de vîrstă: ELEVI 12-17 ani
 • Certificat de finalizare

 • Acces pe durata cursului, până la 6 luni după finalizarea cursului

Metode de plată:


Descrierea cursului

 Cine poate participa la tabăra IT?

 • Ne adresăm elevilor claselor a 6-a, 7-a și 8-a cărora le-ar fi interesant să cunoască mai multe despre calculatoare, programarea calculatoarelor, crearea aplicațiilor de calculator. 
 • Dacă ești pasionat de jocuri de calculator, inclusiv cele de pe platformele mobile (Android și iOS) și ai vrea să cunoști cum ele funcționează, ca mai apoi să creezi propriile tale jocuri.
 • În general dacă lumea tehnologiilor informaționale îți trezește interesul!
 • Chiar dacă nu ești familiarizat cu tehnologiile informaționale și ai vrea să afli mai multe despre posibilitatea utilizării tehnologiilor, impactul lor în viața noastră!

Nu are importanță de unde ești din Moldova: oraș, sat, sud, nord, centru, est sau vest sau chiar din capitală - poți participa la acest curs!


Ce vei face practic în cadrul taberei IT?

 • Vei face primii pași practici în cunoașterea lumii programării Java Web: HTML, CSS, JavaScript.
 • Vei avea șansa de a acumula primele experiențe în programarea calculatoarelor - ghidați de instructorii - Ambasadorii IT IUCOSOFT (de la elev la elev)! 
 • Vei încerca să programezi prima ta aplicație Java și prima pagină web
 • Vei dezvolta abilități de lucru în echipă, comunicare și prezentare a lucrărilor efectuate


”Participă activ și câștigă premii speciale pentru IT!”


Ce vei obține participând la această tabără IT?

 • Fiecare participant la tabără va obține o viziune mai largă despre impactul utilizării tehnologiilor informaționale în viața cotidiană.
 • După familiarizarea cu orizontul vast al IT-ului, elevii vor putea să identifice direcții de studiere care le-ar fi interesante, hobby-uri, ca mai apoi să le transforme în viitoare profesii.
 • Fiecare participant va avea posibilitatea să devină parte dintr-o comunitate a elevilor interesați de domeniul IT din Moldova
 • Vei face cunoștință cu Ambasadorii IT IUCOSOFT, elevi cu experiență de lungă durată în învățarea și utilizarea tehnologiior informaționale, deja acumulată la IUCOSOFT, de a comunica cu ei și de a prelua experiența dată de la ei.
 • Vei putea obține o reducere de 10% pentru procurarea ulterioară a unui curs IT pentru elevi oferit de IUCOSOFT.

”Participă la tabăra IT și obține un START foarte bun de a intra în lumea IT-ului!”


Cum îți rezervezi un loc, pentru a participa la tabără?

 1. Verifică dacă ai un cont de email activ, la care ai acces și pe care îl vei utiliza la înregistrarea pe site-ul cursuri.iucosoft.com
 2. Verifică dacă ai un număr de telefon activ (al tău, al unui părinte, tutore), la care ai acces și pe care îl vei utiliza la înregistrare! 
 3. Creează-ți un cont personal pe acest site: https://cursuri.iucosoft.com/registration dacă încă nu ai unul
 4. Loghează-te în contul tău personal
 5. Accesează pagina taberei de vară 2022: https://cursuri.iucosoft.com/courses/tabara-de-vara-it-iucosoft/9 și accesează butonul „Adaugă în coș”
 6. Efectuează plata Online
 7. Felicitări! După ce urmezi acești pași, locul tău la tabără va fi rezervat! 
 8. Pe emailul utilizat la înregistrare, vei primi datele de acces și la platforma Online de învățare, unde vei primi datele și link-urile necesare pentru evenimentul „Tabăra de vară IT IUCOSOFT 2022”. 
   

Codexul (codul de conduită) la Tabăra de vară IT IUCOSOFT - Este obligatoriu de a fi citit și respectat!

Intenția de participare a elevului este benevolă, de a acumula mai multe informații din domeniul Tehnologiilor Informaționale (IT), de a cunoaște Ambasadori IT IUCOSOFT care să le servească drept exemplu și de a învăța lucruri practice noi din IT.   

Elevul participant se obligă să respecte regulile generale de conduită în cadrul taberei, enunțate în punctele ce urmează:

 1. Se străduie să respecte orarul și programul taberei
 2. În cadrul orelor tabără online, va utiliza Chatul comun doar în scopul de a adresa întrebări la tema prezentării și altor teme legate de tabăra de vară, cursurile IT IUCOSOFT
 3. În cadrul orelor practice va utiliza microfonul și camera video, doar pentru a adresa întrebări la organizatori, sau pentru a răspunde la întrebări adresate de organizatori elevilor
 4. În cadrul orelor practice va demonstra ecranul (share desktop) doar pentru a fi ajutat să rezolve erorile apărute la scrierea codului, cu permisiunea organizatorilor
 5. Pe durata taberei, microfonul se ține deconectat și se conectează doar cu acordul organizatorilor
 6. Materialele de studii reprezintă dreptul de autor IUCOSOFT, iar elevul le va utiliza doar în scopuri de studiere personală

În cazul manifestării, de elevul participant, a unui comportament nepotrivit, utilizării unui limbaj licențios sau alte activități de orice gen ce pot duce la perturbarea desfășurării normale a evenimentului, sau a denigrării imaginii participanților, evenimentului sau a organizatorilor, elevul în cauză va fi deconectat din sesiunea curentă și nu va fi admis pentru participarea de mai departe la tabără, inclusiv la viitoarele cursuri IUCOSOFT!

Acum ei sunt Ambasadori IT IUCOSOFT! Cândva au început să studieze IT la IUCOSOFT!

DURATA TABEREI: 20 iunie - 1 iulie 2022

ORAR: LUNI-VINERI- 10:00 : 13:00 (include și pauze)


Ce spun studenții IUCOSOFT

Fallback text or image for browsers not supporting inline svg.
Marius D.

Tabăra de vară IT IUCOSOFT

Aceste trei săptămîni am învațat mulet lucruri noi despre programare , toată informația a fost interesantă , vă mulțumim de atăte activitați înteresant ,mulțumim.

Cezara S.

Tabăra de vară IT IUCOSOFT

Mulțumesc IUCOSOFT, pentru o odihnă mai creativă timp de 3 săptămâni( Învățători IT și Ambasadori IT) pentru tot ce m-ați învățat, pentru toată răbdarea depusă. Prima zi nu mi s-a părut interesant, nu reușeam să fac însărcinările, dar... pe zi ce trecea devenea tot mai interesant și curios. Și apoi mi-am descoperit talentul, care pe mine mă căuta, Graphic Desing. Chiar dacă nu câștigam oricum mi-a plăcut să particip(până la final, totuși am câștigat 3 competiții). Mi-a plăcut în ziua 6 când Mirela Drăguțan(Ambasador IT) a prezentat despre Graphic Desing. Dar... din greșeală am șters pagina făcută pe Figma, eram foarte dezamăgită dar am refăcut, din greșeli învață omul. Fac cea mai buna recomandare pe care o știu, sunteți de nota 10+. Vă spun că: SUNTEȚI CEA MAI TARE TABĂRĂ ONLINE DIN MOLDOVA! Mulțumesc echipei IUCOSOFT: Iurie Coropceanu, Viorica Moldovanu ,Corina Țilea, Snejana Jitari și Ambasadorilor IT!!!

Fallback text or image for browsers not supporting inline svg.
Anna-Maria R.

Tabăra de vară IT IUCOSOFT

Salut Echipa IT IUCOSOFT! Sunteți o echipă incredibilă în domeniul IT! Sunt mândră sa fac parte din această tabără minunată. La începutul taberii am crezut ca o sa fie plictisitor dar după al doilea curs am început să realizez că programarea este un lucru interesant și foarte folositor! Încă nu îmi vine a crede câte lucruri am creat cu ajutorul echipei IUCOSOFT. Mai ales când am creat pagina web. Dar păcat că ne luăm rămas bun mâine... Cursurile de IT mau ajutat să realizez cât de folositoare este programarea din zilele astea. Am facut o alegere bună să ma înscriu la această tabără! Dar...mama ma înscris la cursuri online de IT de la echipa IUCOSOFT. Deci sunt fericită ca ne vom mai revedea IUCOSOFT! A fost o plăcere sa fac parte din această tabără care este....... CEA MAI TARE TABĂRA DE IT!!! Cu drag,Anna-Maria:)

Gabriela M.

Tabăra de vară IT IUCOSOFT

Echipa IUCOSOFT, vă mulțumesc pentru 3 săptămâni distractive și informative! Vă recomand din toată inima să participați la Tabăra și de ce nu poate la un curs. Mie personal mi-a plăcut ziua 6 - în care Snejana ne-a povestit despre Figma. Mi-au plăcut și aprecierile tuturor, mai ales de la domnul Iurie, care mi-a dat un feedback în ziua 4. În fiecare zi aveam plăcerea să cunosc un Ambasador IT, care veneau cu prezentări folositoare și ajustate pe nivelul nostru(a grupei). Sincer, o să-mi fie dor ne orele de curs, orele de practică, dialogurile/prezentări cu Ambasadori IT și cred că cel mai mult de conversațiile noastre pe chat. Abia aștept să vin la un curs ! Și datorită Taberei de vară IT IUCOSOFT mi-am gasit pasiunea : Designer. Sincere mulțumiri cu buchete mari de flori de plastic(că acelea țin) pentru cei care m-au îndrumat : Iurie Coropceanu Corina Tilea Viorica Moldovanu Snejana Jitari

Fallback text or image for browsers not supporting inline svg.
CEBAN S.

Tabăra de vară IT IUCOSOFT

Salutare, ma numesc Sofia si eu am participat la Tabara de Vara IT IUCOSOFT in iunie 2023. La inceput, nu stiam mult despre IT-ul (aproape nimic), dar dupa ce am petrecut acele 3 saptamani... De loc nu am expectat sa fac cunostinta cu atate noi informatii! Eu as spune ca programarea este destul de grea si mie, personal, ne era frica ca poate nu voi putea face acesta, dar sa nu va fie voua frica, pentru ca staff-ul de la IUCOSOFT a eliminat spaima complet. Totul a fost explicat perfect si avea atata rabdare... Chiar era wow! Eu va recomand mult sa participati si voi la Taberele de Vara IT IUCOSOFT sau la cursurile sale de programare. Aceste vor fi mare ajutor pentru dumneavoastra in viitor!

Andrei P.

Tabăra de vară IT IUCOSOFT

Dragă echipă Iucosoft, Vă mulțumesc din suflet pentru cele trei săptămâni de distracție și învățare în care am descoperit minunata lume a programării. Cu ajutorul vostru, am învățat să programez în Java, HTML, CSS. De asemenea, vă sunt recunoscător pentru că ne-ați învățat să lucrăm eficient cu instrumente precum Google Drive, Visual Studio Code și NetBeans. Aș dori să adresez mulțumiri speciale Doamnei Corina Țîlea, Jitari Snejana, Vioricăi Moldovanu și Domnului Iurie Coropceanu pentru sprijinul constant și îndrumarea oferite de-a lungul a doi ani de tabără. Prezența lor a contribuit în mod semnificativ la experiența noastră de învățare. Încurajez cu căldură și pe alți elevi să se înscrie la cursurile Iucosoft. Experiența pe care am avut-o eu și colegii mei a fost cu adevărat remarcabilă, iar echipa voastră pasionată și profesorii dedicati sunt garanția unei evoluții excelente în domeniul programării. Vă mulțumesc din nou, Iucosoft, pentru tot ce ați facut pentru noi.

Fallback text or image for browsers not supporting inline svg.
Rebeca B.

Tabăra de vară IT IUCOSOFT

Salutare IUCOSOFT, Multumesc mult pentru organizarea taberei de vara IT IUCOSOFT. Mia placut mult Discutiile si prezentarile cu Ambasadori IT IUCOSOFT.Mia atras atentia tema :,,DESIGN-UL GRAFIC" sper sa avansez in acest domeniu cu ajutorul cursurilor de IT IUCOSOFT.Am aflat cum pot sa fac un web site si poate il voi ajuta pe tata sa faca un site pentru jobul sau

Metode de plată: